De inschrijving voor de proevendag op zondag 29 september 2019 is geopend!

              HET IS ZOVER

De datum stond al even vast en is tijdens veel trainingsavonden  al genoemd.
Zondag 29 september sluiten wij  “ IJs en weder” ons  trainingsseizoen af.
Dit jaarlijks terugkomend feest staat open voor  leden die dit jaar bij ons een jongehonden – recreatie- jacht- of proeven training gevolgd hebben.
Wij bieden onze leden de mogelijkheid het geleerde tijdens een  vijftal  nagebootste  jachtsituaties  te testen.
Voorwaarde voor het inschrijven is dat uw hond nu maar ook in het verleden  niet met versvlees  gevoerd is. Dit om te voorkomen dat uw hond  drager is van van de   parasiet  die  Neospora veroorzaakt en deze ongemerkt in de weide achterlaat. Alleen stront opruimen is niet genoeg.
Jullie kunnen inschrijven in een A of een B categorie

◦ Categorie B  staat open voor honden die redelijk gehoorzaam zijn en twee tot drie opdrachten  per proef in een redelijk snel tempo kunnen uitvoeren. Dit zijn allen dummy opdrachten.
◦ De A categorie staat open voor de meer ervaren voorjagers. Deze honden worden, ook in de groep, los voorgejaagd. Veelal met schot en mogelijk met wild . Uit deze groep komt de clubkampioen 2019

Er zijn 15 plaatsen in de B categorie en 10 in de A categorie.
Per groep worden 4 reserve honden ingeschreven . Zelfs op de ochtend van de proef kunnen deze reserve voorjagers nog opgeroepen worden.

Sluiting inschrijving :  vrijdag avond 20  september 20.00 uur.

Iedereen krijgt  voor  maandag  23 september een berichtje dat hij/zij geplaatst is of reserve staat. 2 dagen voor de proef krijgt u de locatie  met de laatste informatie door.

Voor niets gaat de zon op. Deze dag brengt toch wat onkosten met zich mee.
Kosten  € 7.00. graag  op de ochtend zelf gepast voldoen .

Ben je nog niet aan dit test element toe, of je wilt eerst de kat uit de boom kijken, geef je dan op als helper….. dan kom je heel dicht bij het vuur….. kijken en voelen….

Inschrijffomulier proevendag 29 september 2019