Aanmeldformulier Puppytraining, er is een tijdelijke stop op de inschrijving!!!

Let op:

De inschrijving voor de puppytraining is niet meer mogelijk! De groepen zijn vol.

Nieuwe inschrijvingen worden voorlopig niet meer in behandeling genomen!

Voor u inschrijft ….. willen wij graag dat u zich afvraagt of onze training u past!

Bij de puppy jachttraining worden de aangeboren talenten van uw pup aangeboord en wakker geschud. Tijdens de puppyjachttraining zult u ervaren dat u en uw pup er steeds meer plezier in beginnen te krijgen. Niet alleen merkt u dat uw band met en de gehoorzaamheid van uw pup spelenderwijs wordt gestimuleerd, versterkt en  vergroot maar ook dat zijn/haar jachthondenambitie jullie hierbij helpt. In de puppyjachttraining worden de bouwstenen gelegd waarmee men verder kan want  .………..

Het opvoeden en trainen van je pup is voor elke hond van essentieel belang voor de rest van zijn/haar hondenleven. Hierbij gaan wij ervan uit dat de training c.q. de opvoeding niet eindigt na het volgen van een puppycursus. Samen verder trainen zal de baas-hond relatie blijvend positief beïnvloeden. Het getrainde te onderhouden en uit te bouwen is daarbij van essentieel belang om het geleerde niet te vergeten (kent u de stelling van Pythagoras nog?). Ons gaat het erom dat u iets blijft doen met de net ontwaakte (jacht)talenten van uw pup. Daarbij stimuleren wij de pup positief: wij houden ze als het ware een lolly voor. Stoppen met trainen betekent hetzelfde als een kind die lolly afpakken. Je kunt het eigenlijk niet maken!

Onze vraag is dan ook: bent u van plan na de puppyjachttraining bij ons of een andere hondenschool of jachttraining met dezelfde lesprincipes verder te gaan? Natuurlijk liggen de talenten van elke hond anders, de één vindt apporteren leuker dan speuren, enz. Bij ons kunnen u en uw pup met de diverse vormen van de jachthondentraining kennismaken. Vervolgens adviseren wij u graag hoe u na de puppyjachttraining verder kunt trainen.